Hajóút kereső
  •  
  •  

UTASAINK LEVELEI

 
Kedves Utazási Iroda Dolgozói !
 
Nagyon szépen köszönöm a figyelmességüket, a születésnapi jókívánságokat. Nagy öröm számomra, hogy ilyen kedvesen köszöntöttek.
 
Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen szép utat, hogy megszervezték és lehetővé tették, hogy ide eljussunk. Köszönjük azt, hogy Kati személyében ilyen felkészült, fáradhatatlan és mindenben segítő idegenvezetést kaptunk. Nagyon szépen megköszönjük az ő fáradozását és azt, hogy Ő volt a mi idegenvezetőnk, aki annyi szépet mutatott nekünk az út során és nagyon sok szépet elmondott nekünk a látottakkal kapcsolatosan. Köszönjük szépen.
 
A lelki vezetőnk Erb József atya nagy ajándék volt nekünk, hogy vállalta ezt az utat velünk. Ő valóban egy igazi lelki vezető, az ő felejthetetlen prédikációival, imádságos vezetésével és jó humorával. A jó Isten adjon neki egészséget és erőt, hogy még sok zarándok útnak lelki vezetője lehessen.
 
Köszönjük az Önök fáradozását. A továbbiakban is sok sikert, szép utak szervezéséhez  erőt és egészséget kívánunk.
 
2017. október 05.

Bár már több hete hazaérkeztünk Fatimából, de mindig jó érzéssel gondolok vissza az útra. Jó volt a társaság, sokat épültünk Ipoly atya lelki gyakorlatain és a püspök atya prédikációin. Nagyon jó volt az idegenvezető is nemcsak a látnivalók ismertetésében, hanem a csoport "pátyolgatásában" is. Igazi szerető zarándoktárs is volt.

Sajnálom, hogy a korábbi tervünk az út meghosszabbításáról kútba esett, mert Lisszabonban még sok látnivaló lett volna.

 

Köszönöm az út szervezése során tapasztalt türelmét és kedvességét!
 
2017. szeptember 28.

Kedves Réka !

...most vettem részt a Nagy Zarándokút c.utazáson és ezúton is szeretném megköszönni Önnek / Önöknek a hibátlan szervezést. Ha megkérdezne bárki nem tudnék olyan dolgot mondani, amellyel nem voktam megelégedve. : kezdve az utaskísérővel, az atyákkal és a szolgálatkész,úriember sofőrökkel. Rendben voltak a szállások az étkezés, a programokról nem is beszélek. Talán egy dolog amely megkönnyítheti az idegenvezető munkáját ...egy "walky talky..." így az ilyenn"renitens" utasok is mint Én  akik egy kicsit fotózás miatt lemaradnak hallhatják a Katika által közölt értékes információkat.....

Feledhetetlen út volt...

2017. október 17. 


Kedves MSE TOURS!


Korábban 2010-ben egy indiai úton voltam az iroda szervezésében, aminek az értékéből sokat elvett a vezető emberi és szakmai alkalmatlansága.
Ez az izraeli út kárpótolt mindenért, mert minden tekintetben hibátlannak találtam:
- nagyon jó volt, hogy indulástól érkezésig volt utaskísérőnk Györgyi személyében, / akadt is tennivalója, amíg mindenki épségben hazajutott/,
- András nagyszerűen gondoskodott a lelki vezetésünkről, olyan felkészültséggel, amivel vallásosoknak és nem vallásosoknak is sokat tudott nyújtani,
- Tibor pedig szuper idegenvezetőnk volt, imponáló tárgyi tudással, helyismerettel, határozottsággal, figyelmességgel, ahogy azt kell.
A filmeseinket is elismerés illeti, mert szerintem nagyon szépet alkottak, amitől másoknak is kedve kerekedik hasonló útra.
A magam nevében köszönöm az élményt, és ha legközelebb utazni akarok, biztosan az Önök kínálatát nézem meg először, és lelkesen fogom terjeszteni az iroda jó hírét.

Üdvözlettel
B. Ilona

 


Tisztelt MSE Utazási Iroda!

2017 Január 21-28 közötti időszakban az "Izrael Á-tól Z-ig" utazáson vettem részt az Önök szervezésében. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek és az úton közreműködő munkatársaknak, vezetőknek a színvonalas szervezésért. Külön köszönet illeti a kiválóan felkészült, ragyogó szervezési készséggel és mély emberséggel megáldott idegenvezetőnket, Tibort,  és a keresztény hitet elmélyíteni segítő lelki vezetőt, Andrást. Hálás szívvel gondolok az iroda munkatársára, Györgyire, aki határozottan és nagy szeretettel segítette eligazodásunkat a számunkra ismeretlen világban és akinek a segítségére az utazás minden percében számíthattunk.

Eddigi utazásaim közül a legszervezettebb és legtöbb élménnyel szolgáló úton vehettem részt, amire sokáig meleg szívvel fogok emlékezni. 

További munkájukhoz sok sikert kívánok!

V.né dr. B. Márta

 


Kedves Zsuzsa,

I. Angéla vagyok Nyíregyházáról, 2015.03.08-03.14. között utaztam az Önök szervezésében a Szentföldre, Izraelbe.

Szeretném megköszönni a profi szervezést, és azt, hogy az úttal egy csodálatos élményben részesülhettem.
Külön szeretném még megköszönni Páll Tibor idegenvezetőnk munkáját, hisz az ő felkészültsége nélkül nem lett volna teljes utazásunk.
Szeretném kérni, hogy a mellékelt élménybeszámolómat részére is továbbítani szíveskedjenek.

Engedjék meg, hogy egy észrevételt tegyek.
Jeruzsálem gyönyörű város, rengeteg látnivalóval. Éppen ezért véleményem szerint (ugyan maga az 1 hét kinn tartózkodás időkerete is korlátokat szab), Jeruzsálem látnivalóira egy nap kevés. Ha megoldható lenne, a jövőben próbálják a programokat úgy alakítani, hogy Jeruzsálemre több idő juthasson.

Pozitív élményként emelném ki a rengeteg csodálatos program közül:

  1. Boldogmondások hegyét
  2. Genezáreti-tavon hajózás
  3. Oázisban fűrdőzést

Még egyszer köszönöm a lehetőséget erre a csodálatos utazásra.

További sikeres munkát kívánva,
Köszönettel:
I. Angéla


Nagy, nagy köszönet a fantasztikus útért. Felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk, amihez hozzájárult a nagyon jól megszervezett program, a kiváló idegenvezetők, és valószínű a helyi társiroda is. Tökéletes a program, nem megerőltetően törekedtek minél többet láttatni, maximálisan odafigyelve a zarándokok igényeire. Csak is Önöket fogom ajánlani ismerőseimnek. Tisztelettel   Gy.né


még töltünk