Hajóút kereső
  •  
  •  

Kanári-szigetek

A Kanári-szigeteket, ahol mindig tavasz várja Önt, akár a változatosság hazájának is nevezhetnénk, hiszen megannyi természeti szépsége között nem ritka az ellentétek találkozása. A trópusi táj és a havas hegycsúcs, a holdbéli területek és a burjánzó növényzet csak néhány példa azok közül, melyek a Kanári-szigeteket igazán különlegessé és egyedivé teszik.

A szigetcsoportot 7 nagyobb és több kicsi sziget alkotja, melyeken mind méretüket, mind pedig jellegüket illetően jelentős eltéréseket találunk. Csupán egy közös ismérvük biztos: egytől-egyig számos lehetőséget biztostanak a pihenni, kirándulni, szórakozni és kulturális ismeretekre vágyóknak. A négy legnagyobb sziget közé Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura és Lanzarote tartozik, melyek minden igényre felkészülve várják a világ turistáit.

A Kanári-szigeteket azoknak az utasoknak ajánljuk, akik a tengerparti pihenés mellett aktív kikapcsolódásra is vágynak. Akik két fürdőzés között vulkáni vagy épp trópusi tájakat, egyedi kanári hangulatú városokat látogatnának meg, akár csoportban, magyar nyelvű idegenvezetéssel és transzferrel, vagy önállóan, autóval fedeznék fel a szigetek látványosságait. A Kanári-szigetek megfelelő nyaralóhely az egész család számára, hiszen minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási formát. Több világhírű témapark, így a Loro Park, Siam Park és az Aqualand gondoskodik a család felhőtlen szórakozásáról. A pezsgő éjszakai élet kedvelői nem csak a februári karneváli időszakban találnak kedvükre való időtöltést, hiszen többek között Las Americas buliközpontja egész évben várja a szórakozni vágyókat. A gasztronómia szerelmesei sem lesznek csalódottak, ha a kanári konyha fogásait fogyasztják, melynek különlegessége például a sanocho canario (sóban tartósított, főtt hal), vagy a papas bonitas (kanári krumpli), a kiváló kanári sajtok pedig nagyszerű kísérői a helyi ízletes boroknak. Bármelyik szigetet is választja, biztos visszavágyik majd oda nyaralása után is.

Ismerje meg közelebbről a szigetek látványosságait és szolgáltatásait!

 

Aktuális utazási ajánlat:
Karneváli hangulat a Kanári-szigeteken
2018.02.05-02.12.

Kanári-szigetek Kanári-szigetek Kanári-szigetek Kanári-szigetek Kanári-szigetek

még töltünk